top of page

Documentaire

Die kleine is alles voor mij

2Doc NCRV

Lislene wordt vlak voor de bevalling van haar eerste kind door haar vriend na een ruzie op straat gezet met de woorden: ‘Rot op met dat kutkind van je’. Na een nachtelijke omzwerving komt ze in het ziekenhuis terecht waar dochter Luna wordt geboren.

Moederliefde

2Doc NTR

Twintig jaar geleden was Cynthia de hoofdpersoon in een aflevering van Zembla. Toen werd ze uit huis gehaald op last van de Rotterdamse kinderrechter, die haar verstandelijk beperkte ouders ongeschikt vond om kinderen op te voeden.

Caribisch Nederland

NTR Documentaire serie

Hollandse regels op het eiland Sint Eustatius. Sinds 10 oktober 2010 is het Caribische eiland Sint Eustatius een Nederlandse gemeente geworden. Veel Nederlandse wetten en regels worden doorgevoerd.

Kop dicht, voetballen

NTR Documentaire serie

In deze serie wordt een groep jongens uit een probleemwijk gevolgd die door een fanatieke coach, een charismatische trainer en een gedreven jongerenwerker worden aangespoord een voetbal team te vormen.

De voorstelling van mijn leven

Documentaire Omroep Brabant

Anderhalf jaar lang volgen we bewoners uit een arbeiderswijk, bewoners die het moedige besluit nemen hun eigen levensverhaal te vertellen in een theaterstuk. Deze voorstelling wordt opgevoerd in een lege flat, midden in hun wijk. In de serie worden acht spelers uit de groep gevolgd. Gefinancierd door: Mediafonds.

In blijde verwachting

VPRO-geschiedenis Docuserie

Zuigelingensterfte, ongewenste kinderloosheid en ongeplande zwangerschap in Brabant, nu en toen (1950-1980). In zes korte filmportretten vertellen Brabanders op welke manier zij omgaan en omgingen met het verlies van een zuigeling, ongewenste kinderloosheid en ongeplande zwangerschap.

bottom of page